fbpx

Kumppanit

Partnerit

CostPocket

Digitalisoi kuitit ja laskut automaattisesti kirjanpito-ohjelmaan. Me löydämme kirjanpitotiedot automaattisesti, sekunneissa ja 90% tarkkuudella.

Cargoson

Cargoson on ainoa työkalu, jota tarvitset työskennelläksesi helposti useiden kuljetusyritysten kanssa päivittäin

Avalo

Turvalliset ja luotettavat maksuliikenneratkaisut.

Avalo avaa oven moderniin maksuliikenteeseen.

Apix

Yhteistyökumppani sanomaliikenteessä ja tulostus- ja skannauspalveluissa.

nShift / Unifaun

nShift / Unifaunin kuljetustenhallintajärjestelmä on luotu myös vaativampiin tarpeisiin. Riippumatta siitä, onko sinulla paljon saapuvia kuljetuksia, vaativia integraatioita vai jotain muuta – meillä on sinulle ratkaisu.

Telia

Palvelinjärjestelmät


Tilitoimistoja

Directo Taloushallintopalvelut Oy

On vanhanaikaista ajatella, että lakisääteinen kirjanpito olisi vain pakollinen paha ja kustannus.

Directo Taloushallintopalvelut Oy

Leinonen

Kansainvälinen kirjanpito- ja taloushallintopalveluja tarjoava konserni.

www.leinonen.eu

Grant Thornton

Grant Thornton kuuluu maailman johtaviin tilintarkastus-, vero-, yritysjärjestely- ja muita asiantuntijapalveluita tarjoaviin yrityksiin.

www.grantthornton.fi

Pomoton

Taloushallinto hakusessa. Ei hätää. Kutsu luoksesi kiertävä kirjanpitäjä. Toiminta-alueena Uusimaa ja Itä-Uusimaa.

www.pomoton.fi

Tuokko

Talouden ja verotuksen kokenut asiantuntija – Talous on taitolaji!

www.tuokko.fi


Asiakkaita

Snakeliner

Snakeliner develops, manufactures and markets equipment, materials and tools for pipe lining. Our personnel have a long history of experience with pipe lining; everything we do is based on this competence.

www.snakeliner.com

Hobby Hall

Tuttu ja turvallinen Hobby Hall on oikea ostospaikka sinulle, joka arvostat laajaa tuotevalikoimaa, kilpailukykyistä hintaa, helppoa ostamista ja joustavia maksuehtoja.

www.hobbyhall.fi

ETS Nord

ETS NORD suunnittelee, valmistaa ja markkinoi tuotteita ilmanvaihtoon.ETS NORD tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ilmanvaihtotuotteita. Tavoitteen saavuttamisen edellytyksenä on asiakaskeskeisyys, työntekijöiden osallistuminen, läpinäkyvyys, kustannustehokkuus, hyvät suhteet tavarantoimittajiin, jatkuva kehittyminen ja ympäristöystävällisyys.

www.etsnord.fi

HRx

HRX on johtava pakettien kuljetusyritys Baltian alueella, Tarjoamme ensiluokkaisen palvelun monilla tavoin.

www.hrx.fi

MSonic

Legendaarinen pro audio-, studio- ja ammattivalaistustuotteiden sekä ääni- ja videotuotannon ykkösfirma Suomessa halusi laittaa ERP asiat kerralla kuntoon.

www.msonic.fi

SynLab

SYNLAB tarjoaa Suomessa kattavia ja korkealaatuisia laboratoriodiagnostiikkapalveluita lääketieteellisiin ja eläinlääketieteellisiin tutkimuksiin sekä ympäristöanalyyseihin julkisille ja yksityisille terveydenhuollon toimijoille.

www.synlab.fi

AKR Betoni

AKR-Betoni OY joustavan, nopean ja korkealaatuisen betonityön takana on kokenut henkilökunta ja huolellisesti valitut yhteistyökumppanit. Löydämme yhteistyössä asiakkaittemme kanssa ratkaisut jopa vaikeimmille ongelmille ja lopputulos vastaa aina asetettuja tavoitteita.

www.akrbetoni.fi

Eurofasteners

Tuoreella liikeidealla varustettu ja eteenpäinpyrkivä kiinnikeyritys haki yritysohjelmistoa, jolla voitaisiin kokonaisuudessa hoitaa sekä Suomen että Viron yrityksen asiat.

www.eurofasteners.fi

Hunajainen SAM

Olemme Hunajainen SAM. Perheyrityksemme on palvellut hunajanystäviä jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Toimintamme perustana on rakkaus hunajaan ja teemme kovasti töitä suomalaisen hunajakulttuurin kehittämiseksi.

www.hunajainensam.fi

Netrauta

Netrauta, ei mikään tavallinen rautakauppa.

Suomen johtava kodinrakentamisen verkkokauppa Netrauta aloitti Directon käytön jo vuonna 2009. Netrauta on osa pohjoismaiden suurinta rakentamisen ja remontoinnin verkkokauppa­konsernia Bygghemmaa.

www.netrauta.fi

Taloon

Taloon.com on uraa uurtava alansa johtava rautakauppa netissä, jonka valtava tuotevalikoima ja parhaat tuotemerkit ovat nostaneet sen alan suunnannäyttäjäksi. Taloon.com on osa pohjoismaiden suurinta rakentamisen ja remontoinnin verkkokauppa­konsernia Bygghemmaa.

www.taloon.com

Alfons Håkans

Alfons Håkans continues to operate today as a family business with Joakim Håkans at the wheel. We take pride in providing reliable service to our customers. Our fleet currently consists of more than 40 modern tugs and we also manage a fleet of barges. This fleet reflects our solid position as one of the foremost towage and salvage companies in the Baltic.

www.alfonshakans.fi

Ham-Re

Ham-Re Oy, pitkät perinteet omaava ja menestyksekäs teollisuusrenkaiden ammattilainen halusi vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmänsä moderniin pilvipohjaiseen ratkaisuun.

www.hamre.fi

JH Hammastuote

Hammaslääkäreiden verkkokauppa.

www.hammastuote.fi

R-Steel

R-Group is a Finnish leading global supplier of precast accessories and concrete connections. R-Group with its global brand of RSTEEL provides high-quality steel solutions for safe, reliable and enduring structures, throughout the world.

www.rsteel.fi

Talotarvike

Talotarvike.com on tehnyt ansiokkaasti rautakauppaa netissä jo vuodesta 2005. Talotarvike.com on myös osa pohjoismaiden suurinta rakentamisen ja remontoinnin verkkokauppa­konsernia Bygghemmaa.

www.talotarvike.com