fbpx

Taloon.com

Haaste

Taloon.com on uraa uurtava alansa johtava rautakauppa netissä, jonka valtava tuotevalikoima ja parhaat tuotemerkit ovat nostaneet sen alan suunnannäyttäjäksi. Taloon.com on osa pohjoismaiden suurinta rakentamisen ja remontoinnin verkkokauppa­konsernia Bygghemmaa.

Ratkaisu

Taloon.com verkkokauppa on rajapinnan kautta yhdistetty Directoon. Myyntilaukset, asiakkaat ja tuotetieto liikkuvat Directon ja verkkokaupan välillä. Taloon.com oma ostorobotti on myös yhdistetty Directoon, jolloin tältä osin ostoon ja varastoon liittyvät liiketapahtumat muodostuvat Directoon ja kirjanpito päivittyy automaattisesti. Lisäksi myynnin liiketapahtumat ja kirjanpito generoituu automaattisesti taustalla. Directolla hoidetaan yrityksen koko taloushallinto mukaan lukien matkalaskut, ostolaskujen kierrätys ja kirjanpito hoituu myös samalla. Lisäksi Directon vapaasti määritettävien tuloslaskeman ja taseen avulla on helpolla tavalla kyetty ratkaisemaan emokonsernin raportointivaatimukset. Taloon.com tapauksessa Directo on yhdistetty QlikSense BI-raportointiohjelmistoon, jolloin viimeisin tieto on aina käytössä.

Lopputulos

”Hyvin toimii, viime vuonnakin yli 100 000 tilausta vain solahti Directon läpi”, sanoo Toimitusjohtaja Kimmo Lähteenmäki.