fbpx

Netrauta

Haaste

Suomen johtava kodinrakentamisen verkkokauppa Netrauta aloitti Directon käytön jo vuonna 2009. Netrauta on osa pohjoismaiden suurinta rakentamisen ja remontoinnin verkkokauppa­konsernia Bygghemmaa.

Ratkaisu

Netraudan liiketoiminnan ydin, eli verkkokauppa, on saumattomasti yhdistetty Directoon. Myyntilaukset, asiakkaat ja tuotetieto liikkuvat Directon ja verkkokaupan välillä. Directo käsittelee automaattisesti saapuvan verkkotilauksen muodosten siitä ostotilauksen, joka toimitetaan samalla eteenpäin joko EDI-sanomana, Posti Glue integraation kautta tai sähköpostilla. Varastoitavien tuotteiden osalta muodostetaan automaattisesti toimitukset varaston käsiteltäväksi. Directolla hoidetaan siis yrityksen myynti- ja ostotoiminnot sekä varasto. Koko taloushallinto mukaan lukien matkalaskut, ostolaskujen kierrätys ja kirjanpito hoituu myös samalla. Lisäksi Directon vapaasti määritettävien tuloslaskeman ja taseen avulla on helpolla tavalla kyetty ratkaisemaan emokonsernin raportointivaatimukset. Directo on myös yhdistetty QlikSense BI-raportointiohjelmistoon, jolloin saadaan aina tuore data jatkojalostukseen.

Lopputulos

”Olemme käyttäneet menestyksellä Directoa jo 14 vuotta, sinä aikana liikevaihtomme on yli 20-kertaistunut 80 miljoonaan Euroon”, sanoo Toimitusjohtaja Joni Meltoranta.