fbpx

Ham-Re Oy

Haaste

Ham-Re Oy, pitkät perinteet omaava ja menestyksekäs teollisuusrenkaiden ammattilainen halusi vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmänsä moderniin pilvipohjaiseen ratkaisuun.

Ratkaisu

Kaikki yrityksen avainprosessit, mukaan lukien osto, myynti ja varasto pyöritetään Directossa. Ulkomailta saapuvan tavaran seurantaa parannettiin perustamalla rahtivarasto, jonka avulla pystytään selkeästi viestimään milloin ja kuinka paljon tavaraa on tulevaisuudessa saapumassa. HamRe Oy:n Directosta on suora yhteys Unifaun kuljetusportaaliin, jota kautta tieto siirtyy sähköisesti kuljetusliikkeelle. Yrityksen verkkokauppa on saumattomasti yhdistetty Directoon, jolloin tilaukset ja uudet asiakkaat muodostuvat Directoon automaattisesti. Lisäksi verkkokaupassa on aina tiedossa siellä myytävien tuotteiden oikeat saldot ja hinnat. MS PowerBI raportoinjärjestelmä on myös yhdistetty API rajapinnan kautta Directoon. Laskutus hoituu kätevästi tulostuspalvelun kautta, eli laskusanoma siirtyy suoraan Directosta sähköisesti Myös yrityksen kirjanpito hoidetaan Directossa.

Lopputulos

Tyytyväisiä Directon käyttäjiä jo vuodesta 2011. ”Homma pelaa ja tavaravirtojen seuraaminen on helppoa”, sanovat Tj. Pulkkinen ja Logistiikkapäällikkö Vettenranta kuin yhdestä suusta.